Barion Pixel

Тенис: Турнир на Tennis.bg 01.2021 в Клуб Ника-Бургас - БЕЗПЛАТЕН 16-02-2021

Турнир на Tennis.bg 01.2021 в Клуб Ника-Бургас - БЕЗПЛАТЕН

From: 16-02-2021 00:00 - To: 01-01-1970 02:00

Sport Тенис
Type Game Единично
Organizer Турнири Tennis.bg
Club ТЕНИС КЛУБ НИКА – БУРГАС - Бургас, България
Max players 16
Gender rules Мъж
Age min 0
Age max 99
Team count 1
Type Схема ( Елиминации )
Start 16-02-2021 00:00
Start registration on 05-01-2021 00:00
Deadline for registration 16-02-2021 00:00
Rating Мъже
Fee 0.00 лв.
Type Elimination Схема 16 играчи
Group rules 1 сет
Schema rules 1 сет
Description

Основната цел на турнира е да Ви намерим нови партньори за игра и в същото време турнира да има състезателен характер, а чрез точките, които ще печелите в турнира, ще можем да определим нивото Ви на игра, за да Ви намираме по-интересни съперници

Всички играчи ще имат възможността да играят еднакъв брой срещи в случая при схема 16 всички ще играят 4 срещи.

Турнира се организира софтуерно от нас, но организацията по запазване на кортове и часове се организира лично от участниците в срещата. Домакин на турнира: ТЕНИС КЛУБ НИКА – БУРГАС. Всички участници в турнира получават отстъпка 20% от цената на кортовете в клуб Ника е ще заплащат цена 8 лв. на час, вместо 10 лв.

Турнира ще се играе, чрез елиминации, но загубилите продължават да играят в турнира до разпределянето на всичките 16 места. За всяко място ще получите точки в ранглистата на тенис лигата. Точките натрупани от турнирите ще Ви дават по-благоприятен шанс при определяне на мястото за игра, а играчите с най-голям брой точки ще бъдете "поставени" в турнирите.

Резултата от срещата се записва в системата от спечелилият срещата, а неговият съперник трябва да потвърди резултата от изиграният мач. Спортсменството е на първо място, играчи които не уважават съперниците си и не могат да приемат загубата или опитват да манипулират резултата от срещата няма да бъдат допускани до участие в турнирите.

Мачовете се играят по правилата на Международната Тенис Федерация, а ако има спорове в които не можете да стигнете до взаимно съгласие ние ще бъдем арбитри на спора.
Играе се 1 сет, като при резултат 6:6 се играе нормален тайбрек до 7 или до предимство от 2 точки.
В повечето случаи 1 час е достатъчен, за да бъде изигран 1 сет, но за да си гарантирате, че времето е достатъчно, Ви препоръчваме загрявката да не бъде повече от 5-10 минути. Ако мача не е свършил 10 минути(моля включете аларма на телефона си) преди да изтече запазеният корт, всички геймове се превръщат в точки за тайбрек и се играе тайбрек до 7. Пример: корта е запазен до 18:00 h., в 17:50 h. резултата е 5:4(довършва се започнатият гейм, счита се за започнал ако има изпълнен сервис), геймовете стават точки от тайбрек, за да може да се определи победител от срещата.

Преди да се запишете в турнира, моля проверете дали отговаряте на следните условия:
- Трябва да сте аматьор - да не сте се били картотекирани, като състезател и да не сте треньор по тенис
- този турнир е насочен към играещи на територията на гр.Бургас, тъй като срещите ще се играят и в работни дни. Ако искате да създадем турнир във вашият град, пишете ни.
- трябва да можете да играете в часовете между 09:00 - 17:00
- трябва да имате свободно време минимум за 1 мача седмично, за да може тунира да бъде изигран за 4 седмици.

Разбираме, че всички сме ангажирани и не сме свободни да играем по всяко време, но за да не се забавя турнира трябва да организирате мача си в рамките на максимум 4-5 дни. В случай, че не бъде изиграна срещата ще присъдим победата на по-активния от вас при организирането, това ще го отчетем от комуникацията тук в чата, а при еднаква активност ще спечели играча с повече точки натрупани в турнирите, а при равни точки ще теглим жребий за победител от срещата.

За въпроси, можете да ни пишете на Email: tennis@tennisthor.com или на телефон: 0888 650022 

Често задавани въпроси:
1. Кой заплаща корта на който ще играем срещата от турнира?
Всички разходи се поделят между играчите. Можете да използвате и картите си Multisport или Sodexo за заплащне на корта.

2. Кой предоставя топките за игра?
Ние, като организатори на турнира не подсигуряваме топки, срещите играете с ваши топки, както го правите, когато играте с ваш приятел.

3. Как се определя разпределението на играчите в схемата?
Конкретно за този турнир играчите ще бъдат разпределени на случаен принцип, тъй като нямате рейтинг, който да използваме, за да сложим поставени в турнира. В бъдещите турнири играчите с най-висок рейтинг ще бъдат поставени, а останалите играчи ще бъдат разпределяни на случаен принцип. 

4. Как ще се уточним кога ще играем?
Ще бъде създадена чат стая между двамата съперници, чрез която можете да се организирате, къде и кога ще е удобно и на двамата да изиграете срещата си.

  

© 2023
https://www.archtennis.eu

Online tennis court booking system